background3
  ADAUGĂ AICI TESTIMONIALUL TĂU

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“🌷❤La Multi  Ani! Binecuvantati și Rodnici!💜 Cu doi ani in urmă la o seară deschisă Akena a pus câteva boluri magice cu apă pe care a pus diverse erichete. Eu am ales “asumare” …si de atunci a inceput călătoria! Am simtit energia unică, “amprenta” Akenei care m-a bulversat și mi-a arătat ferm directia, v-am cunoscut pe voi, suflete nobile si minunate…dar cel mai magic efect a fost că am început să mă cunosc pe mine…încet dar sigur…si fiecare pas a fost o cucerire de Univers. Chiar nu glumesc…💞. Nu știam nimic despre “iubirea de Sine” si de vitala sa importantă, despre Puterea de A Fi eu însămi…par concepte abstracte si poate că asa si sunt pt.unii.Însă pemtru noi cei din comunitate au devenit adevar tangibil. Si pentru asta…si pentru tot.îti mulțumesc Akena, pentru calauzire si determinare. Si vouă dragilor va mulțumesc pentru acest spatiu energetic sigur si de încredere  in care putem să  ne “lăsăm garda jos” sa fim vulneranili si in care la final de sesiune să  primim de fiecare dată un pic mai mult din împuternicire și putere! Vă mulțumesc si vă iubesc!💞🍀LA MULTI ANI!” Minerva Serbanescu

La implinirea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“Simt recunoștința si bucurie… simt cum mi se deschide inima de la sine, fără intenție. Vă sunt recunoscătoare voua si aspectelor care mi-au condus pașii către Akum.

Pentru mine, intalnirea cu Akum a fost o piatră de hotar… inainte si dupa… inceputul drumului catre mine… mi-a schimbat complet perspectiva… am ajuns sa conștientizez mai mult decat la nivel mental ca realitatea din jurul meu reflectă lumina si întunericul din mine, ca scopul este de a ma cunoaste, ca totul este responsabilitatea mea si ca daca vreau sa schimb ceva în circumstantele exterioare, tot ceea ce pot face este sa lucrez cu mine in interior.
Dragilor, va imbratisez, La Multi Ani si la multe 💞 in Akum!” – Manuela Puscoci

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“Eu am pornit cu întrebarea: cum sa fac să păstrez cat mai mult trăirile care le aveam în meditație, cum să păstrez conexiunea cu inima mea, cu complexitatea divinitatii cat mai mult dintr.o zi? In aceasta comunitate am fost purtata cu iubire necondiționată și răbdare pe acest drum. Am învățat să mă cunosc, să mă accept, să mă iubesc pas cu pas. Este o comunitate vie, in continuă transformare și  evoluție. Și primesc prin prezenta mea in Akum exact atât cât îmi dau voie. Sunt foarte recunoscătoare pentru drumul parcurs împreună . Vă iubesc!” – Andreea Andrei

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“La multi ani ! Multe de spus , in primul rand pentru cresterea mea in comunitate alaturi voi , va sunt recunoscatoare tutor…

Pornisem pe “drumul catre mine” cu intrebarea ” cine sunt eu” acum intrebarea mea a devenit”ce realitate imi creez, stau in iubire?”..
Alaturi de voi am cunoscut partile mele si am invatat iau in serios fiinta mea, vibratia mea iar momentele mele de “reactii ” s-au redus semnificativ 😁…
Nu mai cartesc cand sunt trezita sa lucrez iar beneficiile le recunosc mult mai usor..
Alaturi de voi am cunoscut o bucurie pura si foarte frumoasa …
Ake iti multumesc pentru ghidarea ta in toate formele sale 😍, pentru mine prima mea intalnire cu tine ramine ca si punct de reper de “asa-i cand Sinele te ghideaza”…” – Itemeka

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“La multi ani ! multumesc Akena si intregului grup minunat. Nici nu stiu cind au trecut doi ani, eu simt  timpul in akum, aici am descoperit ,am invatat, am exersat sa stau in iubire si mai ales sa actionez din iubire neconditionata.Am invatat sa-mi percep ego-ul si ca de mine depinde cita iubire dau sau primesc.Si multe, multe, multe minunatii.Va imbratisez si va iubesc🙏🙏🙏” – Camelia Manea

La aniversarea a doi ani de cand suntem Centrul Akum

“Am invatat sa ma regasesc in fiecare persoana care vine spre mine, am invatat ca Cristina Adriana pe care credeam ca o stiu nu este definita de nimic din ceea ce doream, vroiam, speram.  Am invatat sa las controlul, sa las din ego. Ceea ce credeam acum doi ani despre mine nu mai este adevarat si nici nu a fost. Iti multumesc Akena pentru ca nu m-ai lasat sa ies de pe drum! Atentia ta sa vorbesti mereu din inima a facut diferenta.” Cristina Adriana Gaborov

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

” În acești doi ani am invatat sa ma accept ca ființă divină, sa-mi asum responsabitatea pentru acțiunile mele si sa inteleg ca ceea ce traiesc acum mi-am creat singura, am invatat sa-mi accept partea intunecata din mine, sa o iubesc si sa o apreciez pt tot ce m-a ajutat pana acum, sa nu mai arunc vina pe altii si sa actionez din iubire, atât cât imi dau voie acum, sa ma intreb înainte de a vorbi din ce energie fac asta si sa tac daca mintea e cea care deține controlul.
Si am mai învățat ca daca imi doresc cu adevarat ceva, acel lucru se va materializa. De mine depinde totul!” – Florentina Georgescu

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

” Eu ? Nu ma gândisem până atunci la Eu. Cine sunt si unde sunt, unde ma îndrept?! Ca eu imi puneam bariere! Ca solutia e la mine! Daca nu as fi întâlnit o pe Akena ziceam ca sunt povesti nemuritoare! Multumesc ul meu si va iubesc este din poziția de creator , fără limite! ❤
As scrie foarte mult!” – Adriana Stavride

La aniversarea a 2 ani de cand suntem Asociatia Akum

“În mine au apărut destule schimbări de atunci. Eram atașat de multe 3d și nu aveam metode de lucru eficiente, percepțiile extrasenzoriale nu îmi erau dezvoltate deloc. Nu aveam încredere ca ceea ce fac funcționează.
Mulțumesc Akena și vouă dragilor pentru acești doi ani minunați” – George Dinca

La aniversarea a doi ani de cand suntem Asociatia Akum

Pot spune ca pentru mine ziua de astazi, este mult mai importantă decât m-as fi asteptat.
Am putut să vad parcursul acestor 2 ani si sa ma detasez de absolut tot ceea ce îmi mai crea atasamente. În momentul ăla am simtit o ușurare, iar “ochii” interiori mi s-au îndreptat în spre viziunea pe baza căreia am construit acest centru.
O parte din ea o negasem, pentru ca ma atasasem de uman, dar
mi-a șoptit usor la ureche “lasa-i, mergi mai departe ” . Asa ca astăzi ă mai venit o piesă de înțelegere sa imi construiască tabloul.
Sunt fericita ca traiesc asta si ca sunt contemporană cu aceste timpuri. Fericirea asta vine din recunoașterea amprentei pe care am adus-o în lume, prin acest centru, prin tot ce sunt.
Am inteles ca in lumea mea poate fi vorba doar despre mine….si uitasem asta….sau asa vroiam sa cred. Tot ce am de facut este sa imi urmez calea si chemarea, ce se întâmplă în rest, cu ceilalți, este doar creația lor.
Sunt fericita pentru această recunoaștere a drumului și asta mi-a fost dăruita astăzi, ….aceasta recunoastere , a mea , pentru mine.
Nici nu pot privi acest grup decât ca pe un individ, ca pe mine. Ma adresez mie, vorbesc cu mine, despre mine….si tot atașamentul de “mine “, am ales sa il las . Ma simt renăscută si motivată sa imi continui aventura. Ma simt liberă!

Despre Akena

Pentru mine Akena este exemplul viu al cautarii asumate a evolutiei spirituale. Este fiinta divina caruia ii multumesc ca mi.a permis sa fiu martora procesului sau de evolutie. Experientele spirituale (atat cautarile, cat si realizarile) pe care le experimenteaza si le impartaseste foarte transparent cu cei din jurul ei, m.au ajutat sa imi gasesc propia practica spirituala perseverenta si autentica. Este calauza, care doar aratandu.se pe sine, ma ajuta sa ma descopar mereu si mereu.
MULTUMESC!

Ascensiunea – Schimbare

“Perceptia mea este de ieri schimbata profund si intr-o acceptare totala…Idei, pareri sau discutii care in trecut ma “atingeau” intr-un mod “deranjant, tulburator sau chiar iritant” trec pur si simplu pe langa mine…Le vad, aud, simt insa din pozitia pe care o pastrez si cu care ma simt extrem de confortabil, si le permit sa FIE…Respir, privesc, simt dintr-o vibratie foarte inalta si sunt intr-o reala stare de bucurie si liniste…Este sentimentul central pe care il am de ieri dupa prima meditatie in care am fost inundata de catre Sinele meu Inalt si ma simt IUBITA – sentiment pe care in ultimii ani…le “ratacisem”….Sunt Magie, Gratie si Acceptare a tot si toate asa cum sunt!

Ascensiunea – diferente

“Da… este altfel! E minunat! A fost un week end maraton,a meritat… a fost cu acceptul nostru și a fost Fantastic! Eu personal simt diferența,dar ca un firesc! Percep altfel realitatea cotidiană, nu am cuvinte,simt doar energie dar mult mai clar,așezat, și sincer fără blocajele fricii. Îți mulțumim Akena și mulțumesc și nouă!

Ascensiunea – ma bucur sa fiu

Cursul a adus în mine conștientizarea! !!
Ok! Dar ce e cu aceasta conștientizare! ?…Am trăit-o cu toții de multe ori….în multe momente… ei bine, de data ăsta simt ăsta în toate nivelurile ființei mele ..atât de profund și natural.
Mai clar ca oricând simt și știu ca sunt canal prin care IUBIREA radiază către toți și toate..și ăsta. ..fără ca eu sa fac ceva, este suficient SA FIU….Cum altfel decât iubire 😊
Dacă înainte mă judecam ca SUNT fără sa FAC…. acum mă bucur SA FIU fără SA FAC…. și totul se așează de la SINE… și uite așa apare relaxarea….și odată cu ea dispar și așteptările și ceea ce simți este ghidarea clara cu ușurință și gratie a manifestării darului cu care am venit…SA FIM IUBIRE! Suntem “contagiosi” :))
Ăsta este ce am simtit sa spun,ca testimonial și împărtășire. ..Va iubesc
Mulțumesc Mirela pt iubirea cu care m-ai “contagiat”:)))

Ascensiunea – conexiune

Au fost doua zile de curs care m-au ridicat fantastic in frecventa. Dupa acest curs, vad cu alti ochi tot ce ma inconjoara. Multumesc Akena si voua dragilor si dragelor .
Odata cu acest curs s-a accentuat conexiunea cu sinele meu divin, am inteles ca el este in mine intotdeauna…doar sa constientizez asta si sa imi asum. In seara asta mi-am dat seama ca a pornit in mine o locomotiva ce suna “a venit timpul, a venit timpul acum”. A venit timpul sa fim.
Suntem flacari de iubire neconditionata si, da dragilor, a venit timpul sa ne asumam ce suntem si sa “aprindem” si celelalte lumanari din jurul nostru.
Multumesc Akena si multumesc tuturor flacarilor de iubire neconditionata din Centrul Akum! Va iubesc!
Acesta este testimonialul meu !
Va multumesc si va iubesc

Ascensiunea – regasire

M-am regăsit pe mine si am ramas cu mine! Mulțumesc!

Ascensiunea – Constientizare

Pentru mine, acest curs a reusit sa mă faca sa constientizez si sa renunt la tipare adânc ascunse, care nu îmi permiteau sa ma vad, si sa mă raportez la mine aspect multidimensional. Pentru mine e prima oara cand accept autentic asta. Spre mirarea mea nu este prima oara cand trăiesc asta, doar ca aveam anumite tipare care creionasera cu grija si migala manifestarea ascensiunii. Tipare ce ma tineau in loc de atata timp. Mi-am dat seama ca accesez cu bucurie si o oarecare usurinta aceste aspecte de ceva timp, doar ca acum am integrat si la nivel constient. Asta îmi aduce schimbarea întâmplării de a le accesa cu drumul cunoscut către ele.Este extraordinar si foarte greu de pus in cuvinte. Multumesc, multumesc, multumesc, Akena, voi toti cei prezenti!

Imputernicirea – revelarea diamantului din mine

Am venit la cursul Imputernicirea cu mari asteptari despre ce se va intampla acolo. O stiam pe Akena si cam stiam la ce sa ma astept. Cu alte cuvinte imi era imposibil sa ma astept la putin.
M- am asezat pe scaun. Mi-am scos carnetelul. Mi-am incercat pixul. Toate acestea ca sa notez ce mi se va parea mai interesant.
Si surpriza! Subiectul cursului eram eu! Ce sa scriu despre mine? Ce este interesant la mine?
cu iubire, blandete, intelegere, umor si uneori cu zgaltaiala Akena secondata de Elena mi-au aratat care este lectai mea de viata, care imi sunt punctele tari, unde am slabiciuni. Si mai presus de toate mi-au fost rascolite fricile. Atat de mult incat la sfarsitul cursului nu imi mai era frica de fricile mele. Ma simteam puterrnica si capabila sa fac tot ce vreau. Si asta pentru ca am capatat incredere in mine, as putea spune chiar ca am fost impinsa sa indraznesc sa scot din mine diamantul neslefuit, “nelucrat” cum a spus Akena. Pe langa sustinere am primit si instrumentul cu care sa fac asta. Sper sa il folosesc bine! Si daca am nelamuri si fricile ma incoltesc iar stiu ce sa fac. Sa le iubesc! Si daca sunt prea multe si nu le mai fac fata voi apela la prietenii mei din Centrul Akum . Le vor iubi si ei si ma vor sustine sa le fac fata.
Ce prostie am scris! Sa le inving! Stiu ca pot pentru ca de AKUM sunt imputernicita. – Rozica

Imputernicirea – un rezultat magic

Mi s-a parut interesant modul cum a fost construit cursul “Imputernicirea” pornind de la astrograma, evidentiind punctele care ne tin pe loc, dar si resursele pe care le avem. De la inceput de cand am aflat de curs, am vrut sa vin, dar mintea imi punea bete in roate: hmmm, esti in stare sa duci ce se va intampla acolo, daca te faci de ras, daca…daca…parca toti piticii sarisera pe mine. Si ii inteleg pentru ca stiau ca o sa am treaba cu ei (si ei erau asa linistiti… m-am gasit eu “desteapta” sa-i tulbur)…Dar, a fost ceva din mine care mi-a zis: gata, ajunge, ti-ai plans destul de mila, fa si ceva pentru tine. Si asa am ajuns la curs. Recunosc ca a contat foarte mult si faptul ca de la inceput mi-a placut Akena, pentru ca ea spune tot timpul: daca pot eu, puteti si voi. Asta mi-a dat incredere si am venit cu inima deschisa, stiind ca indiferent ce se intampla, ea este acolo, ne asista si ne sustine. Si mai mult de atat, ea chiar ne impartaseste instrumentele ei si o face in totalitate, fara retineri.
Azi, la “rece”, vreau sa va spun ca sunt bucuroasa ca m-am ascultat.. E drept ca am bazait eu putin, am inghitit vreo cateva noduri, dar ce am obtinut mi se pare magic. Stiu ca procesul nu s-a terminat si alte rezistente vor iesi la iveala, dar stiu cum sa lucrez cu ele, si, stiu ca nu sunt singura. Pe tot parcursul celor doua zile am simtit sustinerea celor din jur, ghidarea si sutinerea Akenei. Ce am capatat in urma cursului: claritate si instrumente practice pentru a-mi atinge obiectivele, incredere in mine si magie: tot ce imi doresc poate devine realitate (doar de mine depinde). Yuppy…. hai la materializare! – Florentina

Imputernicirea – asezarea in propria mea putere

Programul Imputernicirea a reprezentat pt. mine, exact ceea ce transmite denumirea cursului, si anume asezarea in propria mea putere, prin exercitii de constientizare a cine sunt cu adevarat si prin asumare. Formatul cursului se impleteste in mod armonios, se lucreaza personalizat, pe astrograma fiecaruia, pe punctele forte si cele slabe ale cursantilor, se lucreaza pe constientizarea energiilor care nu sunt in acord cu sinele superior, se fac curatari, se fac exercitii pentru materializare, se fac meditatii pentru cresterea vibratiei, ceea ce este minunat. Sunt constienta ca este important sa lucrez cu mine continuu, insa indrumarea pe care am primit-o este foarte valoroasa si mi-a aratat metodele pe care le pot aplica pentru evolutia mea spirituala. De asemena, energia care s-a creat prin meditatiile de grup a fost foarte inalta si, in acelasi timp,atat de blanda, totul a venit cu iubire si candoare. Sunt convinsa ca fiecare a primit ceea ce trebuia sa primeasca, fiecare a integrat ceea ce era pregatit sa integreze (procesul continua), potrivit nivelului lui de intelegere si dezvoltare. Sunt recunoscatoare ca am fost indrumata sa particip la acest curs, ca am cunoscut oameni minunati care m-au ajutat sa imi observ si sa imi constientizez propriile mele emotii, propriile mele energii si sa lucrez cu ele. Multumesc pentru implicare, pentru incredere, pentru determinare, pentru iubirea neconditionata pe care am simtit-o in permanenta, pe toata durata cursului. – Corina

Initierea – mai mult…

Mi-a placut tot! De fiecare data cand particip, activ sau de pe “margine”, plec mai bogata, mai implinita si-mi multumesc, … Iti multumesc, va multumesc si va iubesc. – Iulia

Initierea – mai mult decat o Initiere…

Cea mai tare meditatie ever – aceea de astazi, in care am vorbit despre asumare. Este prima oara cand toti, vorbind, eliberam si integram, fara sa fim in dimensiunea a x-a. Adica eram dar fara sa fim condusi… Zic meditatie pt ca pana acum am simtit cam asa doar in meditatiile de curatare super strong. Era foarte fain cum ma exprimam prin ceilalti, cu placute si neplacute, stari atitudini cuvinte. Chiar a fost o initiere in Mine o initiere despre Mine/Sine. Formatul de curs in care ne dam raspunsuri la intrebarile noastre si felul in care ne-am completat mi-a placut, mi se pare ca s-a asezat foarte frumos. M-am regasit in raspunsuri si in intrebari. M-am completat in intrebari si raspunsuri. Cand ascultam parca ma auzeam. Cand raspundeam parca imi raspundeam mie. – Cristina Adriana

Centrul Akum

Sentimentul pregnant al apartenentei la Centrul Akum,este unul al bucuriei,al iubirii si al acceptarii,pt ca ,daca ne-am intalnit, n-a fost intamplator…Suntem atat de diversi ,ca varsta ,ocupatii,viziuni…si totusi atat de Unul in aspiratiile si cautarile noastre, incat ma minunez si ma imbogatesc sufleteste la fiecare intalnire !Sa devii constient, clipa de clipa, de valoarea si importanta ta in acest minunat puzzle al Creatiei,iti da puterea necesara sa treci prin viata cu ..gratie si usurinta,cu convingerea ferma ca totul e perfect in intreafa creatie…In grup,am simtit comuniunea,acceptarea,iubirea,oglindirea si mai ales apropierea de acel Sine inefabil care ne conduce spre implinirea(iubirea) de sine Traim vremuri “speciale” si noi am ales iluminarea constienta si intrupata pe aceasta planeta minunata !Poate ca nu suntem cu totii perfect constienti de asta ,dar, in fundal ,la nivel de suflet ,asta se doreste .Akena are meritul de a ne conduce(calauzi),prin darurile si angajamentul ei,sa ne arate drumul;Akum depinde numai de noi sa-l urmam .Iubire tuturor,va imbratisez de la inima la inima !!!

Regasirea puterii mele interioare

IMG_20150801_201030.jpg

Buna draga mea zana, iti multumesc si iti sunt recunoscatoare pentru ceea ce esti si pentru \”oglinda\” minunata in care ma regasesc! In urma cu cativa ani, ne-am reintalnit, sufletele noastre minunate s-au regasit pentru a primi ghidarea si canalizarea tuturor cautarilor mele de suflet… Calatoria mea spirituala constienta, a inceput in urma cu 6 ani, iar pana la reintalnirea noastra, sufletul meu a ratacit, a suferit, a plans, a fost disperat, deprimat, furios, neinteles…si ne-am redescoperit. In acel moment TOTUL a capatat sens, majoritatea intrebarilor mele, si-au gasit raspunsul, m-am ragasit pe MINE cea PUTERNICA, ASUMATA, GROZAVA, MINUNATA, AMBITIOASA, FRUMOASA, CALDA, ARMONIOASA…s.a.m.d. In urma participarii la Cursul New Paradigm 13 D si a tuturor intalnirilor noastre, a meditatiilor si cu ajutorul metodelor invatate de la tine am reusit sa inteleg mecanismul gandurilor, blocajelor, a starilor de tristete, panica, nemultumire…Pozitia de Creator este cea cu ajutorul careia pot face aproape instantaneu declick-urile necesare unei zile obisnuite, iar cu ajutorul deschiderii tuturor chakrelor (cele 7 principale) curat, reintegrez, anulez conditii de \”criza\”din anumite momente si pot accesa Aspectul meu cel mai Inalt pentru ghidare si raspunsuri directe la situatii cheie. Sunt profund recunoscatoare si mai puternica ca oricand! Voi fi cu inima alaturi de tine si de celelalte suflete care te insotesc, intotdeauna! Paula Racaru

Wow – dupa prima “Seara cu Sinele”

12687926_1668636403390934_4599442601795272198_n.jpg

WoW! Sinele meu se manifesta DEJA (pr)in fiecare suflet cu care interactionez si el se ocupa DEJA de TOT, iar eu trebuie doar sa accept si sa ma bucur de noua mea REALITATE. – Gabriela

Iubirea

Acesta este unul din acele cursuri la care m-am lasat condusa de Mine. A fost o revelatie care m-a schimbat, profund si ale carei reverberatii inca le mai simt. Am trecut de la liceu la facultate :) iar acum sunt pe drumul absolvirii. Multumesc si sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au indrumat.

Iubire, Unitate, Bucurie, Intentie, Recunostinta, Energie

Pentru mine cursul Akenei a reprezentat next level. Un next level care se ridica mereu, la fiecare intalnire. Pot spune ca am invatat sa imi sterg definitiv tot ceea ce invatasem inainte si sa ma vad pe MINE, maiestria mea. Acum am inteles ce inseamna EU SUNT CEEA CE SUNT. Este acel curs care mi-a schimbat viata, redandu-mi puterea. Descopar de atunci, cu gratie si uimire, tot mai mult din ceea ce sunt. Sunt alt om si infloresc in iubire in fiecare zi. Cristina

Drumul CATRE TINE – IMPUTERNICIREA

copilaria-un-basm_cb134ca846c531

Una din primele mele povesti eliberate in sesiunile cu Akena a fost o creatie a unui dinozaur/dragon/”ceva de mare-mare temut, puternic si deloc pozitiv!”. Asa am invatat eu cum e sa fii Creator! :)

Si acum, sa va spun experienta mea din programul Drumul catre tine – IMPUTERNICIREA!

“Hotărâre, claritate, fermitate, curaj, acceptarea puterii din mine simt ca sunt cele mai mari câștiguri pe care le vad acum, la scurt timp de la încheierea programului Drumuri catre tine – Împuternicirea.

Călătorii în trecut, explorare în interior, identificarea complexității mele la toate nivelurile, autovindecarea sunt câteva din instrumentele prin care am trecut în această călătorie, alături de călăuza mea, Akena.

Obiective clare, rezultate clare, folosirea rațiunii în calitate de prieten, pentru a-mi atinge scopuri provocatoare și foarte spirituale, deschiderea către A simți, în loc de a gândi, întregirea mea au fost și ele aspecte pe care vreau sa le evidențiez.
Am primit ghidaj, trăiri, suport, blândețe, fermitate, iubire… deci cam tot ce aveam acum nevoie, ca să pot crește într-un ritm dorit, deci accelerat.”

Multumesc,
Gabriela

Iulia

Akena a creat un spatiu sigur, plin de iubire, compasiune, bucurie si…libertate. Datorita darurilor sale, care transcend palpabilul si ne duc spre spatiile vaste , nevazute dar simtite, ajungem mai aproape de totalitatea noastra(spirit,minte ,trup). Pentru mine, cel putin, Ake reprezinta facilitatorul prin care reusesc sa ma unific, sa capat incredere ,sa ma imputernicesc. Spirit liber si neconventional, nu se erijeaza intr-un guru…e la fel ca noi, cu suisuri si coborisuri, cu dorinta de confirmari. De aceea meditatiile sunt interactive, scoase din tipare, totul se petrece in Acum, intr-un firesc total. Lasandu- se condusa, ne conduce spre multidimendionalitatea din noi, spre acel aspect holistic din noi catre care tindem -unitate in diversitate !Suntem zei si zeite in corp uman,sa nu uitam asta!

Ina Dragoi

Akena is the best spiritual leader I know. She has a clear vision, a broad and enlarged vision to embrace humanity at all levels from an extended level of consciousness. Her vision inspired individuals on their ways to higher levels of awareness, creating a network of spiritual masters, brothers and sisters, uncovering the greatness of the world by accepting and assuming their very own.

She is devoted to work with people to support them in recognizing and recovering their power, in living in a higer state of awareness and manifesting the reality of the Devine Being we all are.

In the process you will liberate yourself of your (biggest) fears, you will heal your (hidden) wounds, you will acknowledge and recover your strengths and power and you will start using the energy of love to create your master reality.

Therefore, when time is right, trust your instincts and call her – it is your inner voice, your intuition, gently pushing you to a better place to your standards and liking.

Alina Galoiu

Akena pentru mine a fost ca o boare calda si proaspata de primavara. Am fost la multe cursuri, cu multi oameni “spirituali” si am trecut prin diverse situatii, dar cand am intalnit-o pe Akena m-am bucurat pentru deschiderea, sinceritatea si suportul ei cu iubire. M-a ajutat in a vedea clar ce blocaje aveam si m-a ghidat cu claritate si putere. Am primit sustinere si am fost vazuta cu adevarat fara a mi se diminua puterea. Akena primeste si priveste oamenii ca oameni divini care sunt. Fiind asistata am putut depasi situatii si blocaje pentru a putea fi in mai multa bucurie si iubire. O recomand pe Akena pentru oricine simte ca este mai mult si are nevoie de sustinere si ghidare cu iubire si acceptare.
Sunt recunoscatoare pentru ca am gasit un om care se simte sigur pe el fara a simti nevoia sa-i diminueze pe ceilalti. La Akena veti gasi suportul cautat!