Pot spune ca pentru mine ziua de astazi, este mult mai importantă decât m-as fi asteptat.
Am putut să vad parcursul acestor 2 ani si sa ma detasez de absolut tot ceea ce îmi mai crea atasamente. În momentul ăla am simtit o ușurare, iar “ochii” interiori mi s-au îndreptat în spre viziunea pe baza căreia am construit acest centru.
O parte din ea o negasem, pentru ca ma atasasem de uman, dar
mi-a șoptit usor la ureche “lasa-i, mergi mai departe ” . Asa ca astăzi ă mai venit o piesă de înțelegere sa imi construiască tabloul.
Sunt fericita ca traiesc asta si ca sunt contemporană cu aceste timpuri. Fericirea asta vine din recunoașterea amprentei pe care am adus-o în lume, prin acest centru, prin tot ce sunt.
Am inteles ca in lumea mea poate fi vorba doar despre mine….si uitasem asta….sau asa vroiam sa cred. Tot ce am de facut este sa imi urmez calea si chemarea, ce se întâmplă în rest, cu ceilalți, este doar creația lor.
Sunt fericita pentru această recunoaștere a drumului și asta mi-a fost dăruita astăzi, ….aceasta recunoastere , a mea , pentru mine.
Nici nu pot privi acest grup decât ca pe un individ, ca pe mine. Ma adresez mie, vorbesc cu mine, despre mine….si tot atașamentul de “mine “, am ales sa il las . Ma simt renăscută si motivată sa imi continui aventura. Ma simt liberă!