Suntem sfere care cuprind atat partea divina cat si alte energii care fac parte din personalitate. Totul se afla in aceasta sfera, in noi!

M-am intrebat cum sa ma manifest in diverse momente, astfel incat sa existe un echilibru in ceea ce  exprim. Sa fiu conectata constient dar sa nu fiu “rupta” de realitatea asta tridimensionala.

Raspunsul a fost clar: “Ti-ai creat pentru aceasta viata multe energii care sa te asiste. Permite-le sa se manifeste, sa-si indeplineasca rolul pentru care le-ai creat. TU ai venit sa te bucuri!”

Atunci am avut viziunea clara a ceea ce sunt cu adevarat. M-am perceput pe mine, ca pe un spirit care face parte dintr-o sfera in care se afla atat partea de sine divin cat si personalitatea cu diferitele energii care o compun, cu ghizii, ingerii, entitatile, aspectele multidimensionale, etc. Privind in sfera am perceput activitatea din interior… semana cu o uzina in care fiecare stia ce are de facut. Cand “preluam controlul” actiunilor, “colegii de apartament” se opreau si imi permiteau mie, spirit, sa ma conectez la aceasta realitate 3d si evident sa ma confrunt cu ea, pentru ca liberul arbitru functioneaza. Cand ma detasam de rezultat, toata echipa se mobiliza si rezultatele , pot sa va asigur, erau in afara asteptarilor! Astfel le-am permis energiilor sa se manifeste si sa-si indeplineasca rolul pentru care le-am creat: unele se ocupa de indeplinirea nevoilor mele materiale (bani, hrana, imbracaminte…) altele de partea interumana (relatii si oameni potriviti nivelului meu actual de evolutie), altele ma asista in ceea ce fac, de fapt preluand ele o anumita parte… pur si simplu mi-am pus echipa la treaba, iar eu simt ca ma pot bucura in sfarsit… de beneficiile creatorului!

Am inteles ca toate aceste energii vor sa se manifeste, sa fie observate de catre mine, spirit si atunci, consider din start ca le cunosc, le accept si le las sa se ocupe fiecare dintre ele de acele aspecte pentru care le-am creat… caci eu le-am creat cu un scop, nu?! Deci am hotarat sa le las sa-si indeplineasca rolul, fara sa le judec, fara sa intervin, FARA SA STIU, asa ca fiecare dintre ele se ocupa de acel ceva specific, iar EU ma abandonez si ma bucur de viata… abia acum realizez cata rezistenta era in spatele “abandonarii”!

Imi observ rezistentele si le las sa se manifeste, neintervenind in dramatismul povestilor pe care mi le spun. Le observ, le accept, le iubesc… atat! Cred in acele energii , am convingerea ca mi-am creat cea mai potrivita echipa desemnata a se ocupa de aspectele acestei realitati de care eu nu simt sa ma mai ocup. Sunt mesagerii mei nevazuti pentru indeplinirea tuturor sarcinilor create de catre dualitate.

Toate acele framantari veneau din rezistenta pe care o opuneam in a accepta ca ma pot pozitiona deasupra regulilor create de densitatea a treia, de catre constiinta colectiva, dar este doar o alegere… atat de simplu. Crezi sau nu crezi in ea, aici este cheia!

Esti invatat sa colaborezi cu toate partile din tine, sa le lasi sa-si faca treaba, sa le accepti ca facand parte din tine,… sa te accepti ca pe un intreg!

Cum altfel sa reusesti sa ii accepti pe ceilalti atata timp cat nu accepti intregul din tine. Tu esti microcosmosul, in care se regasesc toate elementele din care este compus macrocosmosul, as numi-o “repetitia generala pentru macrocosmos”… daca ti-ai insusit propriul univers si inveti sa colaborezi cu el, detasandu-te de rezultat, de asteptari, de control… vei observa singur cum in exteriorul tau se manifesta exact aceleasi lucruri… linistea din tine va iesi in exteriorul tau, asezarea din tine se vede in realitatea ta exterioara.

Tie ce-ti ramane de facut, te intrebi?

TU, cel care esti de fapt spiritul ce experimenteaza/salasluieste in acest trup , te vei bucura de lucruri marunte carora nu le-ai acordat atentie pana acum, pentru ca ai fost ocupat “sa-ti controlezi viata”… trebuie sa recunosti ca e o preocupare care ne consuma mult timp si energie.

Cum sa-mi traiesc viata?

Accepta ca epoca controlului a apus si ca fericirea depinde de fapt NUMAI de tine, de cat de mult crezi in ea!

Ca sa te poti bucura de o situatie materiala  buna, sanatate, sufletul pereche… totul depinde de cat iti permiti sa crezi ca toate astea fac DEJA parte din tine. Cea care nu le permite sa se manifeste este credinta ta de separare. Perceptia intregului atrage in afara ta realitatea intregului, a fiintei complete, perfecte, iubite, sanatoase, bogate, fericite.

Perceptia intregului iti arata ca nu ai fost niciodata singur… in sfera ta sunt in permanenta cu tine atat partea divina cat si partea de personalitate, aspectele multidimensionale, ingeri, ghizi, alte entitati de lumina(cam aglomerat, nu ?!), deci in nici un caz nu esti singur. Cat despre iubire, acceptare, recunoastere, valorizare… fac parte din fisa postului J TU, spiritul, esti reprezentantul intregii sfere aici pe Pamant, esti cel mai pretios lucru pentru sfera si nu intentionz sa-ti-i mai insir inca o data pe componenti J  pentru ca prin tine se pot exprima, pot face “minunile” despre care ai mai auzit sau ai citit prin carti , isi pot indeplini misiunile.

Inclina-te in fata maretiei din tine, da-te un pas inapoi si lasa-ti energiile sa-si indeplineasca misiunea! Percepe-te ca si cum ai fi in interiorul sferei dar detaseaza-te de ea.

TU ai venit sa te bucuri de viata!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.