10633294_1102892456422034_3852112055162592478_o

Ce este SCOALA de CALAUZE

SCOALA de CALAUZE te ghideaza sa iti traduci drumul propriu, sa iti gasesti vocea celui care esti cu adevarat. Te calauzeste sa iti recunosti energia ta autentica din care sa traiesti constient.

Venim catre tine cu mai multe programe, Scoala de Baza, Scoala Continerii, Intalnirile Comunitatii, Seri de Lucru Online, in Bucuresti si Brasov. Datele fiecarei intalniri sunt publicate lunar, pe pagina noastra de facebook SCOALA DE CALAUZE AKENA KUMARA si pe site-ul http://akenakumara.ro/

 

“Am fost ghidata sa fondez aceasta scoala initiatica, pentru cei care, ca si mine, cautati o cale de a va traduce cum sunteti de fapt si vreti sa stiti ce sa faceti concret , ca sa va integrati lumina si densitatea din voi.

Pe acest drum, sunt asistata de catre Andreea Andrei, o CALAUZA care a avut un parcurs surprinzator si provocator in urma caruia s-a imputernicit si ne poate bucura astfel, cu darurile ei . Impreuna cu Andreea facilitez cele doua grupe ale scolii noastre : Scoala de baza si Scoala Continerii.
De comunitatea din Brasov, se ocupa, o alta CALAUZA, Cristina Adriana Gaborov, care este un foarte bun exemplu pentru cei care isi cauta inca un drum prin haosul propriu. Cristina si-a ales o cale in spre care poate tindem multi dar putini reusim sa o alegem, calea intoarcerii la “radacini”.

Mi s-a spus ca toti cei care simt sa vina catre mine sunt CALAUZE, ca si mine! Asa ca simt sa va urez BUN VENIT calauzelor !”
Akena Kumara