fbpx

Realitatea…

Dupa fiecare deschidere pe care o avem catre noi insine, inainte de a ne aseza pe urmatorul nivel de evolutie, ne testam.
Depasirea testelor depinde doar de pozitionarea pe care o avem.
Scopul acestor teste este acela de a ne imputernici, renuntand la control si la alte limitari adanc inradacinate in noi.
Periodic, partile noastre mai inalte, ne creeaza scenarii si ne pun fata in fata cu energiile din noi, peste care ne-am ridicat frecventa, dar de multe ori atasamentul este atat de mare, incat nu reusim sa ne detasam de ele si sa le eliberam si preferam, uneori chiar constient(“stiu ca asa este dar imi este frica si nu vreau sa schimb”) sa ne mentinem vechea realitate.
.
Opunem rezistenta fata de tot ceea ce ne sperie si ne scoate din zona de comfort, considerand ca ne pierdem identitatea si pierdem ceea ce stiam despre noi.
In loc sa ne asezam in noi si sa ne acceptam zbuciumul interior vazand ce ne arata, ne luptam cu realitatea noastra, uitand complet ca noi am creat-o, neasumandu-ne responsabilitatea ei.
Pentru mine acesta este primul pas in imputernicirea de sine, sa iti asumi responsabilitatea intregii tale creatii. Aceasta se vede clar prin ceea ce iti atragi in aceasta realitate, oamenii si evenimentele cu care te confrunti, caci sunt atrasi de credintele,conceptiile si programele tale.
Este perfect orice am alege, dar iata ca vin peste noi momente foarte puternice energetic,cum este perioada aceasta, care ne poate tulbura foarte tare, daca nu dorim sa ne asumam cresterea pe care se pare ca o facusem déjà, dar nu o integrasem.
De ce ne intoarcem mereu din drum, de ce nu reusim sa integram acel nou nivel sau daca se intampla totusi, se intampla cu suferinta? Pentru ca incercam sa interpretam povestile cu care ne confruntam din perspective limitata si fara claritate a acestei realitati 3-4d. Atata timp cat ne vom racorda la aceasta constiinta, ce credeti ca vom crea? Poate ni se aseaza povestile 3d si ne simtim impliniti, dar pana si in povesti apare la un moment dat un “zmeu” care va strica atasamentul de aceasta realitate si va face, fie prin constientizare fie prin suferinta sa avem acele momente de introspectie. Si ce te faci cand te” loveste” revelatia dar tu refuzi sa ii dai curs, pentru ca iti era asa bine sa traiesti in lumea ta, care iti placea si era comfortabila….dar o iluzie.
Am trecut si eu prin asta si pana nu am acceptat ca a sosit timpul sa eliberez atasamentul de siguranta si comfort si sa eliberez compromisul, nu am simtit adevarata bucurie a unei vieti in armonie cu voia sufletului meu. Initial am simtit ca am renuntat la o viata”usoara” si am ales una plina de provocari, dar ulterior am realizat, ca exact acele provocari mi-au adus, prin integrarea lor, darul din spatele lor, la care nu as fi avut acces niciodata ramanand in vechea realitate.
Daca dorim cu adevarat sa ne cream o realitate fara suferinta, este necesar sa renuntam periodic la vechea realitate, la ceea ce credeam despre noi. Este necesar sa lasam in urma partile dense din noi, cu care ne identificam( “am nevoie de asta ca sa ma simt bine”, “eu stiu mai bine ce imi trebuie”).
Asa este, dar ca sa vedeti de fapt cu cine va identificati, intrebati-va mereu, cu inima deschisa “Din ce energie vorbesc, gandesc , actionez” si daca sunteti sinceri cu voi, veti afla cine este de fapt vocea pe care o credeti a voastra, vocea care are acele nevoi si stie 🙂

Realitatea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top