fbpx

Tu cum vrei sa te pozitionezi?

In perioada aceasta se elibereaza energia controlului!
Daca va simtiti confuzi, nefericiti fara sa aveti un motiv anume, este pentru ca tocmai v-ati confruntat cu situatii pe care nu le-ati putut controla si in consecinta nu s-au desfasurat dupa “voia” voastra, iar asta v-a luat prin surprindere, doar stiati ca ati depasit momentul asta.


Cei care lucrati deja cu voi, v-ati obisnuit sa nu mai reactionati la orice impuls si sa intrati in energia de abandon, dar da… ca acesta nu este integrat la toate nivelurile, personalitatea voastra nu intelege de ce nu o lasati sa se manifeste! De ce ii reprimati nevoia de a se exprima? Doar pentru ca nu vreti ? Pentru ca stiti ca “nu trebuie”? Pe ea cine o asculta, cine o vede? Voi, creatorii ei, de ce nu o acceptati asa cum este? De ce nu o iubiti? Daca voi nu o iubiti atunci ea “trebuie sa isi poarte singura de grija”.
Mintea voastra traduce automat zburlirea personalitatii si ii spune “nu reactiona fata ca nu-i frumos”, dar corpul durere se umfla si voi simtiti asta fara sa intelegeti nimic. Va tineti cu mana de stomac, dati vina pe mancare, vi se face greata, cand de fapt presiunea din manipura arata rezistenta pe care o puneti in a va lasa…in a iesi din control. Si va cred, pentru ca poate fi foarte subtil, pana si pentru mintile mai experimentate.
Si revin din nou la tema saptamanii … POZITIONAREA… si daca nu puteti controla, ce? Frica intareste controlul… puteti merge in profunzime, pe urmele fricii care va sperie, sa gasiti frica radacina care a generat toata tarasenia SAU sa acceptati ca sportul asta cu detinerea controlului nu mai face parte dintre favoritele voastre. Schimbati canalul… lasati-l sa latre in continuare si voi prindeti caravana.
Am uitat sa subliniez esentialul: ELIBERAREA TINE DE VOI de modul in care percepeti lucrurile si situatiile.
Asumati-va integral responsabilitatea suferintelor voastre … si drumul spre eliberare este mai scurt!

Tu cum vrei sa te pozitionezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top