fbpx

POZITIONAREA ESTE CHEIA!

La baza tuturor suferintelor sta neacceptarea  noastra ca intreg!

Ne afecteaza lipsa de iubire, de recunoastere, de valorizare si apreciere a celor din jur, nematerializarea dorintelor si lipsurile…mai ales cele materiale  sau de sanatate. Am insirat aici aproape toata panoplia de “afectiuni” ale umanitatii, lista este lunga si poate continua dar sunt convinsa ca ati prins deja  idea.

Toate acestea vin din modul in care ne percepem, ca pe o jumatate de portocala, incompleta, care isi cauta  implinirea in exterior, in loc sa vada ca celalata jumatate se afla deja acolo, langa ea. Este necesar sa ne intoarcem cu fata catre jumatatea  pe care nu o recunoastem ca facand parte din noi si sa ne intregim!

Cum?

Aceasta jumatate, in incercarile ei de a fi vazuta, atrage prin rezonanta vibrationala, situatii de viata care se afla pe acelasi palier cu ea, oameni care manifesta aceasi energie.

Atunci cand, sa alegem un exemplu, nu ne simtim valorosi, este o parte din noi care sufera pentru ca cei din exterior nu ne-au recunoscut valoarea.  Intra in emotia pe acre o simti puternic in corp, aceea senzatie neplacuta de apasare, a lipsei de valoare si intreaba-ti personalitatea care sufera,  de ce este afectata, ce s-a intamplat. Nu ma intreba cum sa faci asta, caci sunt convinsa ca vocea ei este atat de puternica in capul tau incat o poti auzi.J Las-o sa-ti povesteasca, cu amanunte, pune-I intrebaria ajutatoare si intreab-o cum se simte si urmareste-i scenariul creat pana la capat, pana cand simti ca ti-a spus tot. Dar te sfatuiesc sa ramai in afara povestii, sa-ti fie clar ca cea care vorbeste este acea jumatate de portocala care se vede doar pe ea si percepe lipsa, tu,  cel care o observa, esti altcineva…

Dupa ce o asculti, arata-i ca-ti pasa, vorbeste-i ca unui prieten drag, spune-i ca are dreptate, o intelegi, o RECUNOSTI, o apreciezi si esti acolo pentru ea si ca pentru tine ea este cea mai minunata, nu a gresit niciodata, doar a facut alegeri…. Daca nu te crede si totusi  mai are nevoie de apreciere de la anumite persoane, care au declansat criza, iubeste-o, adica conecteaza-te la inima ta si trimite-I iubire… spune-i ca cine altcineva o poate iubi mai mult decat tine care o cunosti, stii cine este si ai nevoie de ea sa te insoteasca in aceasta calatorie, ca partenera valoroasa, … vrea sa te insoteasca? Daca totusi simti ca mai opune rezistenta, spune-i ca in tine exista deja toata recunoasterea si aprecierea din creatie, pentru ca esti intregul ! Daca tu crezi asta, ea cu siguranta v-a crede! Incearca s-ar putea sa fii surprins J

Dupa ce aceasta energie  iese, nu mai simti nevoia de recunoastere din exterior, pentru tine nu mai conteaza acest aspect, pentru ca te simti recunoscut de catre autoritatea care conteaza pentru tine si ai cautat-o intrega viata …TU INSUTI!

Ca si confirmare a eliberarii, poti simti o mare usurare, in special in zona din corp in care simteai o greutate sau o presiune anterior, poti simti, in functie de gradul tau de senzitivitate , cum energiile iti ies prin talpi, palme, ca niste furnicaturi, intepaturi sau pur si simplu se declanseaza un flux de energie in corpul tau si simti cum se deplaseaza si curge.

Pozitionarea este cheia,  asa iti ajuti personalitatea sa priveasca in interior, catre cealalta jumatate,  sa vada intregul. Evident ca acea parte din ea care nu “suporta” privirea celui care o observa, va fi deranjata si  pleaca singura catre alte taramuri, dar mai ramane o parte care doreste sa te insoteasca in aceasta calatorie.

De ca sa privim o parte din noi doar ca pe o latura negativa de care dorim sa scapam, sa ne eliberam, cand o putem  transforma in aliat si ne putem  folosi de aceste energii in scopul pentru care le-am creat, pentru indeplinirea misiunii noastre.

Aceasta abordare este optima pentru orice emotie care te tulbura, indiferent de natura ei, fii vigilent si calea catre imputernicire si asumare a propriei divinitati este deschisa!

In momentul in care asimilati acest mod de gandire, toata realitatea voastra incepe sa se schimbe, caci deveniti mai puternici, mai echilibrati, mai centrati.

Suntem parte din intreg si intregul insusi,  continem tot ceea ce au cei din extriorul nostru, pentru ca ii continem pe toti, asa cum suntem continuti la randul nostru, iar atunci cand avem aceasta perceptie, devenim transparenti si permitem tuturor energiilor sa treaca prin noi, fara a ne simti afectati, caci cea care se simte afectata este mintea umana, limitata, care nu percepe intregul, dar acum putem sa ne desprindem de aceasta constiinta colectiva si sa ne bucuram de libertate. Libertatea de a iesi din separare si a ramane in iubire.

Pozitionarea este cheia!

POZITIONAREA ESTE CHEIA!

One thought on “POZITIONAREA ESTE CHEIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top