fbpx

Noi linii temporale se deschid

Simt și observ cum se deschid acum noi perspective care ne asista sa ne așezăm într-o conștiința înaltă, diferită de conștiința colectiva.
Intr-o noapte am fost trezită de un zgomot puternic si cand m-am privit, am vazut cum mi se activare frica de a mi se intampla ceva care vine din exteriorul meu.
Imediat conștiința mi S-a mutat intr -un plan în care ma percepeam expandata si vedeam ca toata scena se derula în interiorul meu si simțeam cum acea asa zisa “amenințare ” se micsorase si se centrase în chakra plexului. M i se repeta mesajul “frica este doar in tine, este creația ta”. Apoi doar privind această creatie, localizată în plex, energia a început să iasă.
Asa transmutam de obicei, ma veti întreba, dar ce a fost diferit?
Diferit este momentul, caci acum se crează un spațiu în care este necesar sa ne menținem conștiința in această frecvența.
Noi continem frica si tot noi o putem dizolva, doar privind -o din acest spațiu înalt, cu iubire.
Observ cum această linie temporală este creată special pentru a ne asista sa ne schimbam perspectiva si sa o menținem, de parcă ni s-ar spune ” îndrăzniti sa va vedeti creația ”
Celor care obișnuiesc să lucreze însă deja cu ei, li se crează prin această linie temporală, un spațiu unde se pot “aduna” cu ei insisi . Aici au posibilitatea să își vadă conștient credințele care îi mai țin încă conectați la conștiința colectivă și sunt asistati să le elibereze pe nivele de frecvența(toate energiile de pe acelasi palier energetic ).
Mesajul pe care l-am primit a fost ca am venit sa “cream ” o alta conștiința înaltă nu sa o schimbam pe cea colectivă. Ne vom detașa cu toții pe rand, de cea colectivă, până ce nemaifiind hranita , se va integra firesc o nouă conștiința înaltă.
Conectarea cu această linie temporală se face automat prin vibratie.Avantajul este ca ne asista sa ne mentinerem in acest spatiu. Ati vazut si voi cat de fluctuanti putem fi 😀
Rămâne doar sa fim determinați în alegerile noastre, caci restul vine de la sine. Veti observa cum începeți să vă simțiți conștienți si prezenți din ce in ce mai mult, în viața voastră. Vor ieși la suprafață povești vechi pe care le priviți din start detașat, deși altădată va consumau energia. Va veti simți în afara tiparelor sociale de limitare, constrângere si frica.
Era momentul sa ne așezăm pe calea sufletelor noastre, indiferent de ceea ce “prestam ” aici. Această așezare în noua conștiința depinde de fiecare dintre noi!
Cum imi place sa spun ” democrația ă fost creată în cerurile înalte ”
Va doresc o călătorie plăcută 😘

Noi linii temporale se deschid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top