fbpx

Despre noi

Akena Kumara

akena

In urma cu cativa ani am ales sa renunt la toate sistemele pe care le urmasem pana atunci si sa imi ascult numai acea ghidare care venea din mine.

Odata cu aceasta asumare a aparut o forma care a inceput sa devina din ce in ce mai concreta, fluida, usoara si fireasca. O forma vie, organica, dinamica, care evolueaza odata cu mine si cu tot in acelasi timp si pe care simt sa o transmit mai departe.
Am creat o comunitate care are ca nucleu brandul AKENA KUMARA, cu care ne identificam toti cei din comunitate, fiind vorba despre o constiinta la care ne raportam.
Akena reprezinta aspectul din mine prin intermediul caruia ma conectez la aceasta constiinta si din aceasta cauza il folosesc si il activez in aceasta viata ca pe un reper.
Sunt o CALAUZA si ma adresez celor care ca si mine rezoneaza cu un astfel de drum si cu aceasta misiune.

Calauzirea mea consta in a ma arata asa cum sunt si cine ma insoteste pe acest drum devine partas la aceasta evolutie, luandu-si ghidarea cu care rezoneaza. Nu am retete pentru acest drum, dar membrii comunitatii pe care am creat-o, beneficieaza in timp real de toate revelatiile pe care le am si forma concreta pe care o aduc prin acestea.

Am inteles ca rolul de fiinta spirituala, izolata, este o provocare pe care nu o mai aleg pentru aceasta viata.
Dar am ales sa imi accesez constient aceste parti inalte din mine, care se manifesta concret, chiar aici, in aceasta realitate si ma asista sa imi traiesc viata, cum si-o traieste o fiinta libera . Practic beneficiez de pe urma lor, deci sunt divina in fiecare clipa 😀


Andreea Andrei

Andreea Andrei1Sunt un om care mereu am incercat sa îmi aud indemnul inimii. Este ceea ce m-a ghidat pe mine în viața. La un anumit nivel, mereu am stiut daca drumul pe care m.am aflat intr.un moment al vieții mele a fost sau nu pe voia inimii mele. Dar, momentul in care am decis conștient să îmi ascult cu consecvență și cu totală încredere ghidarea aceasta, a fost un moment dificil în viața mea, moartea mamei mele. Atunci am știut cu claritate, că mă aflu pe acest pământ să evoluez spiritual și să împărtășesc și cu altii ceea ce se așeaza în mine. De atunci asta fac. Cu  ce am rezonat cel mai mult pe acest drum al meu: yoga, metodele de conștientizare, integrare și transmutare a energiilor, dansul  si natura (in special munții, care îmi vorbesc unși imi aduc stabilitate și vastitate).


Cristina Gaborov

IMG-20180414-WA0075_1523688686117

Cine sunt eu?💗 Cristina Adriana Gaborov dupa nume.

Un suflet venit pe Pamant sa existe. Calauza si tamaduitor. O inima mare. Am o viata in care nu sunt nici muntii si dealurile, nici apele repezi si cascadele. Exist totusi prin fiecare. Sus, jos, la dreapta, la stanga, mi-am creat un univers plin de emotii… In care:… Exist… si asta ma bucura. Uneori ma confund cu un pictor, alteori cu un judecator sau cu o mama, o bucatareasa, cowboy si clovn… Contin o multitudine de Cristine. Zane, spiridusi…tot universul este in mine. Chiar si fata care scrie acum acest text este continuta in universul meu 😘 .

Am trecut de la o viata fara scop la a avea viziunea a ceea ce vom deveni.

Ma indrept intracolo.

Ma manifest asa cum simt si iubesc ceea ce devin. Vorbesc cu plantele, ascult soaptele Mamei Pamant, ma conectez la Luna.

🌈!!! De fapt…

Vin in prezenta voastra sa va aprindeti propriile lumini. 🌞Sa va vedeti frumusetea si maretia asa cum o vad eu, sa va recunoasteti sufletul. Sa ajungeti la esenta voastra oricum s-ar numi ea si oriunde ar fi.⛅🌈🌞⭐🌕

💫 Va invit sa va cunoasteti, cu inima si mintea si sa va iubiti! 💫 restul sunt vorbe…💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top