fbpx

Iluzia blocajului!

Ti s-a intamplat sa te confrunti cu situatii “fara iesire” si o parte din tine sa iti spuna ca esti blocat?

Mai mult de atat, ti se mai activeaza si o parte care incepe sa se simta victima acelui blocaj si asa, fara sa iti dai seama, chiar ti-ai facut rost de unul 🙂

Astfel incepi sa te lupti din rasputeri cu tot ceea ce consideri tu ca te poate ajuta sa te eliberezi din acel blocaj. Mintea parca iti intra pe pilot automat si devine obsedata sa “rezolve situatia” .

Cand constati ca desi ai facut tot ce iti statea in putinta dar solutionarea nu depinde de tine, te revolti si in cele in urma te resemnezi?

Ai simtit vreo-data sa accepti blocajul in loc sa te lupti ?!

Ai Simtit SA IUBESTI acea parte din tine care iti spune ca esti blocat ?!

Încearcă!

Nu uita cine esti!

Tu esti déjà fiinta divina completa!

Deci cine ii spune fiintei divine ca este blocata?

Doar o creatie a ei ,( ce joaca aici rolul de blocaj ) care doreste putina atentie si iubire, deci daca iubesti aceasta creatie , din aceasta pozitie a creatorului ei, ea se simte vazuta si iubita.

Astfel si-a indeplinit rolul si pleaca, odata cu acea parte de energie iese si victima care daca nu mai are de cine sa se teama, se imputerniceste si iese si ea 🙂
Aceasta abordare este posibil sa te scuteasca de o suferinta inutila si de frustrarea care apare cand nu intelegi ce se intampla, aici nu mai este nimic de înțeles, incearca si tu , se numeste pozitionare.
“Ma pozitionez ca si creator fata de acea parte din mine, care imi aduce suferinta si o percep ca pe o presiune sau disconfort in corpul fizic. ”
Practic contin acest blocaj si tot ce cred despre el.

Evident ca exista si partea post blocaj 🙂 Aceea in care, dupa ce accepti, te abandonezi, iti inveti lectia si iti primesti darul. Am mai scris despre asta, dar am vazut ca prin aceasta abordare pe care o aduc acum, aspectul care a creat aceasta situatie de conflict interior, este luat prin surprindere si se elibereaza mai repede decat iti imaginezi!

In definitiv care este scopul acestor articole si atator metode despre care se scrie? De ce căutăm mereu solutii noi si eficiente și nu ne rezumam la cele deja existente?

Suntem in continua evolutie si ceea ce functiona ieri, foarte bine , poate fi depasit de ceea ce aplicam astazi.

Astfel experimentez pe mine, ceea ce primesc prin ghidare si ii dau o forma, cat de concreta pot acum, ca sa va asiste si pe voi.

Face parte din angajamentul pe care mi l-am luat.

Iluzia blocajului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top