fbpx

Detasarea

Detasarea este mai simpla decat credeti!

Secretul detasarii noastre de situatiile cu care ne confruntam, consta in modul in care “privim” desfasurarea acestor situatii.

In absolut toate “povestile” de viata prin care trecem, ne sunt prezentate, prin ceilalti, parti din noi.


Deseori, constientizati acest lucru, dar deoarece nu recunoasteti manifestarea in voi a acelei energii (pentru ca voi “nu va purtati asa”), apare negarea ei.

Atunci cand, insa, acceptati ca aveti in voi parti antagonice, adica aveti si aspectul care va deranjeaza la celalalt si aspectul deranjat, tot ceea ce aveti de facut este sa observati aceasta scena detasat, fara sa va implicati emotional.

Imaginati-va ca va confruntati cu o persoana agresiva emotional, deci galagioasa, ceea ce va displace enorm si va simtiti agresati. In realitate chiar in voi, are loc confruntarea dintre doua aspecte: unul este agresorul, iar celalalt victima, de fapt “duelul” are loc intre doua aspecte ale VOASTRE…este o “lupta” interioara, nu are legatura cu cel din fata voastra. Scopul inconstient al omului care va arata situatia respectiva, este doar de a va oglindi aceste energii, pe care va este greu sa le recunoasteti.

In momentul in care are loc recunoasterea si implicit acceptarea acestor energii, puteti fii martorii schimbarii comportamentale a celui din afara voastra. Eliberandu-va victima, prin acceptarea propriului agresor, nu va mai cedati puterea, iar energetic asta conteaza mult si este resimtita inclusiv de catre agresor care isi schimba atitudinea.

Cei care au o practica energetica, incearca de multe ori sa “iasa” din victima si nu reusesc, neintelegand de ce…
Raspunsul este simplu: nu isi vad/accepta propriul agresor si atunci isi atrag unul in carne si oase (ca e mai vizibil :))
Acceptandu-ti agresorul (iubindu-l pe cel din fata ta), iti eliberezi si victima.

Luna aceasta se vorbeste mult despre acceptarea si eliberarea fricilor. In consecinta, profitam de un context astral care ne asista sa ne starneasca si emotiile aferente acestor frici, caci acestea nu pot fi depasite doar mental, este necesar sa eliberam energia activata, așa ca va împrumut metoda aceasta 🙂
Atunci cand te pozitionezi deasupra pamantului si trimiti iubire catre aspectele tale activate( victima si agresorul din poveste), care se afla undeva la picioarele tale, detasarea se face foarte usor si efectul este garantat.

Orice om poate lucra energetic, daca reuseste sa nu se mai identifice cu energiile sale, ele fac parte din noi, dar ele NU SUNTEM NOI!
Noi(multidimensional) suntem creatorii acestor energii… dureaza putin pana ne prindem de asta, dupa aceea e doar o joaca 😉

Stand in flux si permitand energiei de iubire sa curga prin canalul de lumina si iubire care esti, se transmuta tot ceea ce este pregatit sa plece, toata presiunea pe care o simti in chakre curge, nu mai este necesar sa intelegi nimic. Dar pentru aceasta stare este necesara o alta….DETASAREA!

Detasarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top