fbpx

Despre copii

Copiii mei îmi arata zilnic ca “vin ” dintr -o lume diferita și nu mă mira pentru ca de acolo vin și eu…Și tu…Și voi…
Ce mă surprinde însă este cât de ușor uitam asta.

Va amintiți când erați copii și nu știați ce este răutatea, minciuna, oportunismul, ipocrizia ? Aceste energii sunt activate aici la “marea școală ” a Pământului. Așa ca am avut “susținerea” societății, a familiei și a scolii în a ne “descurca”cum putem în școala vieții.
Copiii mei au șansa să le fiu alături în aceasta provocare și ce credeți ca se întâmplă? !
Mă surprind în fiecare zi…căci dragii mei, EU am de învățat de la ei…În fiecare zi mă declar fascinata de reacțiile și modul în care se poziționează Ei fata de ceea ce noi numim “sistem” . Pur și simplu trec pe lângă el, îl fenteaza și își văd de copilăria lor. Rolul meu de părinte “trezit ” se reduce la abandon. Abandon în fata măreției acestor mici entități cu suflete mari, care dacă “ies” din tiparele sociale sunt aspru judecați.
Concluzia mea este ca noi,,părinții, ,adulții, “cadrele” … privim în direcția greșită. Suntem preocupați de aducerea acestor copii la modele comportamentale învechite dar familiare, care ne permit un anumit grad de comfort, căci ne simțim relaxați doar când “controlam ” situația, nu?!
Ce ar fi dacă, în loc sa le pretindem “sa facă ” ca noi…sa le permitem sa fie ca ei!
Dacă acceptam ca ei știu deja tot ceea ce le este necesar pentru aceasta lume, dar diferit de ceea ce știm noi. Ca ei au “venit la pachet” cu un nivel înalt de cunoaștere și acceptare și mai ales de iubire (pe care ff mulți dintre noi au uitat -o ). Ca ei nu au fricile noastre și nici nu este cazul sa îi programam cu ele! !!
Încercați sa îi priviți din perspectiva aceasta.
Ei sunt adevărații noștri ghizi și învățători!
Când intrați în jocul ăsta, se întâmplă ceva…
Va bucurați împreună cu ei și va întrebați de ce ați pierdut atâta timp certandu-i și jucându -va “de-a controlorii” în loc sa vedeți cât sunteți de binecuvântați. Chiar nu simțiți ce dor va este de voi ?
Copiii aceștia va ajuta sa va vedeți așa Cum sunteți și va asista sa va regăsiți părțile uitate și neacceptate din voi!

Despre copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top