fbpx

Module in cadrul Scolii de Calauze

PREZENTARE – NOUA SCOALA DE CALAUZE

In aceste momente de mare provocare pentru omenire, cand protectia din exterior simti ca este insuficienta, incepi sa devii constient ca adevarata  ta protectie se afla in interior.

In aceasta SCOALA, ii initiem pe cei care descopera pentru prima oara aceasta lume interioara, dar si pe cei care o exploreaza deja si cauta inca sa isi gasească conexiunea cu Sinele superior.

Directiile acestei SCOLI initiatice sunt LUMINA, IUBIREA si COMPASIUNEA.

Noua forma a SCOLII de Calauze este data de manifestarea acestor valori din perspectiva constiintei si a energiei.

In cadrul scolii online, avem mai multe module, in care veti fi inscrisi in functie de ceea ce stabilim impreuna intr-o sesiune de interviu. Posibil sa aveti un nivel de constiinta si o frecventa care va permit sa va inscrieti la un modul mai avansat sau, dimpotriva, sa fie necesar sa incepeti cu Modulul 1.

 

 

Pentru a te inscrie la unul dintre modulele scolii, te rugam sa accesezi linkul de mai jos, pentru a participa la un interviu cu doi dintre facilitatorii  scolii: Akena Kumara si Andreea Andrei.

Pentru aceasta, va fi nevoie sa creezi un cont mai jos si te rugam sa urmezi pasii descrisi.

Daca intampini dificultati, sun-o pe Cristina la telefon 0744 484 081 si te va ghida, pas cu pas.

Datele disponibile pentru interviu sunt intre 12 si 17 aprilie, cate 30 de minute alocate unui interviu. Putem discuta fie in timpul zilei, intre 12 si 14, fie seara, intre 19 si 21.

Selectati un interval

Scroll to top