fbpx

Cu totii suntem unici!

Oamenii își cedeaza puterea celor din jur, pe care ii considera mai buni, mai “speciali” decat ei. Dar astfel evita sa isi vada propriile daruri, propria unicitate.
Este mai usor sa preiei teoriile si expresiile cuiva, pe care apoi le redai, la randul tau, decat sa “scoti” ceea ce “zace” in tine, ceea ce simti cu adevarat. Astfel iti faci cel mai mare deserviciu, copiind povestile altora nu mai ai timp sa o traiesti pe a ta!

Poate ca sunt multi oameni mai destepti, frumosi si luminosi decat tine. Unii dintre ei vin cu darul unei exprimarii clare, prin scris sau vorbire, altii ajung la revelatii profunde si stari de constiinta foarte inalte, dar te-ai gandit vreo-data ca ceea ce se exprima doar prin tine nu se poate exprima prin ei ?!
Este doar darul tău pe care nu îl recunoști și accepți, pentru ca nu este ca al lor, dar este mult mai important cu siguranță. ..Pentru tine! Simțul umorului, empatia, forța, fermitatea, sunt doar câteva exemple de energii care dacă sunt asumate, permit fluxului sa curgă firesc, iar rezultatele sunt spectaculoase atât pentru tine cât și pentru alții.
Este firesc sa fii asistat, dar nu amana prea mult momentul in care gasesti acel ajutor in tine, nu in exteriorul tau, caci nu esti cu nimic mai prejos decat cei pe care îi admiri.

Permite-ti sa fii cine esti cu adevarat, incearca, ce te costa?
Ridicolul, umilinta, rusinea, sunt toate doar niste iluzii, cu care tot facem ping pong prin constiinta asta colectiva, dar de noi depinde desprinderea de ele.

Atunci cand transmiti mai departe orice informatie netraita de catre tine si nevenita din profunzimea ta, se simte. Chiar daca suna frumos si este adevarata, reprezinta adevarul celui care a emis-o, adevarul tau care este?
Cine te urmeaza pe tine, vrea sa stie adevarul tau, ca sa il inspiri sa si-l gasesca pe al lui….cam asa functioneaza lucrurile 🙂
Daca a simtit sa vina catre tine, inseamna ca a rezonat cu ceva din tine, vazut sau nevazut, numai conteaza, dar daca tot vrei sa fii un model, fii unul autentic!
Ceilalti poate nu inteleg dar simt si “mirosul” neasumarii este puternic. Poate ca mesajul tau nu este mereu pe placul celorlalti, dar autenticitatea ta este deschizatoare de drumuri si ii inspira si pe ei, “daca tu poti si ei pot”. Acum autenticitatea este mai apreciata ca oricând!
Ai venit aici ca sa permiti Sinelui tau mai inalt sa se exprime prin tine, in scopuri si moduri neintelese de o minte umana si oricat ar declara cineva ca stie tot ce se transmite prin el, se inseala. Cat timp ești în densitatea fizica, te supui limitărilor ei.
Asuma-ti “toanele” pe care le ai si intreaga personalitate, chiar daca nu este pe placul tuturor, toate acestea fac parte din tine si in definitiv ceea ce conteaza cu adevarat este sa te placi tu, sa te accepti pe tine așa Cum ești!
Iubeste-te caci esti un om minunat si unic si tocmai “micile diferente” te fac special!

Cu totii suntem unici!

2 thoughts on “Cu totii suntem unici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top