fbpx

Constienta

Cum sunteți dragilor?
Inca mai sunteți în poveștile victimei și agresorului din voi?
E firesc, dar fiți conștienți ca ei se afla în interiorul vostru și multumiti-le celor asupra cărora proiectați aceste povesti, ca sa va poată asista în constientizare.

Pe scurt, atunci când ne deranjează ceva, cauza acelui deranj se afla tot în noi. Practic te confrunți tu cu tine, în diverse roluri. Aceasta simpla conștientizare este suficienta pentru a permite acestor energii antagonice sa iasa, le deschide ușa.
Dar sa ne întoarcem la energia din care va scriu în aceasta dimineață, căci simt Multă bucurie pentru ce ni se pregătește.
În pofida “poveștilor ” cu care ne confruntam la un nivel superficial, de suprafață, în interior pacea creste. Cărămidă cu cărămidă, se așează structura noii ființe care am devenit și de care uitam uneori 🙂
Evident ca tine doar de noi Cum dorim sa ne simțim, dacă dorim sa suferim sau nu, dar sa nu uitam ca aceste alegeri au implicații și mai mari în conștiința colectiva, căci ceea ce simte o singura ființă afectează întreaga masă a conștiinței. De aceea este important sa ne reamintim de aceasta responsabilitate pe care o avem în relația cu noi și cu scopul pentru care am venit aici.

Suntem asistați atat la nivel galactic, intergalactic și au loc desfășurări de forte greu de inteles si acceptat pentru conștiința colectiva, dar rezultatele sunt pe măsură dragilor.

Se ridica la suprafață acele energii dense stocate în noi, cu care interacționam prin prisma “povestilor” cu care ne confruntam. Întreg universul conspira la realizarea lor , căci totul se întâmplă pentru un scop înalt, acela de aducere a ființei umane la adevărata ei stare și structura.

Este adevărat ca ne simțim deseori ca într-un carusel în care nu avem control și încercăm să folosim vechile repere sociale din conștiința colectiva, dar știți ce, acestea nu mai funcționează și dacă nu am acceptat asta încă, este timpul sa o facem acum.

Ne așteaptă în perioada următoare interacțiuni cu energii foarte puternice, cărora nu le putem face fata încercând sa controlam situația. Singura soluție este sa le permitem sa acționeze, fără sa opunem rezistenta. Chiar dacă nu ne place o situație cu care ne confruntam sau vedem Cum ni se “dărâmă planurile”, sa lăsăm ca ceea ce este pregătit pentru noi sa se întâmple, sa eliberam atasamentele de”ceea ce stiam, aveam si cum stiam”, sa facem loc “noului” din viața noastră. Căci nu uitați, ca suntem asistați în permanenta și în funcție de vibrația pe care o avem atragem anumite situații și ni se deschid drumurile cu care rezonam energetic.

Sa avem încredere în Sinele noastre înalte!

Echipele noastre se straduiesc sa ajungem în anumite locuri sau sa nu ajungem, sa ne întâlnim cu anumite persoane sau chiar sa citim câteva rânduri. Sa le mulțumim căci fac uneori eforturi extra-ingeresti :))

Vă iubesc!

Constienta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top