fbpx

Cine este in spatele REZISTENTELOR!

Atunci cand nu ne place o situatie, o emotie , un gand si incercam sa fugim de ele, sa le negam sau pur si simplu ne cuprinde frica si inghetam la gandul ca s-ar putea intampla asa ceva…simtim in noi REZISTENTA! O simtim ca pe o presiune, apasare, durere dusa pana la lesin,…in plex in cap, in gat, in inima….sau in alte locuri. Mai exact in una dintre chakrele in care se gaseste acea energie.

Acolo se afla rezistenta noastra fata de ….ceea ce nu ne place la noi sau ceea ce nu dorim sa ni se intample, chiar si atunci cand nu ne ingrijoram pentru noi, ci pentru ceilalti (aici includem si Pamantul  sau orice alta forma pentru care ne simtim responsabili)…rezistenta fata de ceea ce NU ACCEPTAM!

Nu insist sa enumar motivele de neacceptare ci doresc sa prezint perspectiva pe care o am fata de integrarea ei.

Suntem creatia sinelor divine si tot ceea ce se intampla cu noi si in jurul nostru este in accord cu voia acestora. Daca sinele noastre considera ca este necesar sa ne confruntam cu anumite situatii, pentru a ne ”VINDECA” de anumite frici, conditionari, programe pe care ni le-am creat acum sau in alte vieti, ni se permite sa atragem exact ceea ce este optim pentru a ne invata lectiile respective. Evident ca , din iubirea enorma pe care ne-o poarta, ne ne vor lasa sa suferim “mai mult decat putem duce”. De aceea “protectia” umana este limitata, caci suntem in permanenta protejati la un nivel macro si greu de inteles uneori.

Omenirea nu accepta ceea ce nu intelege, se simte speriata si confuza si incearca sa se raporteze la reperele deja existente in constiinta colectiva. Aceste repere sunt create pe baza experientelor anterioare, egotice, de aici si tendinta omului de a fi acaparat de exteriorul lui. Cand incepi sa “vezi” realitatea diferit, nu te mai supui acelorasi reguli, pentru ca te conectezi la o alta constiinta mai inalta. Conexiunea se face “privind” catre interior, mutandu-ti atentia in interiorul tau.

Astfel atunci cand simti ca ai o rezistenta fata de ceva exterior tie, te poti percepe ca pe un vas gol cu peretii transparenti si privesti in interiorul lui, acceptand scenariul pe care ti-l aduce rezistenta, acceptand frica. Las-o sa-ti arate ceea ce te sperie si te nelinisteste cel mai mult, ramai acolo in emotiile acelea si tot filmul care ti se prezinta sub cele mai “negre” auspicii. Priveste in continuare in tine, in “vasul “ tau si lasa ca rezistenta sa plece. Ea nu vrea decat sa fie observata de catre cineva care se pozitioneaza ca si observator… de fapt chiar de catre tine, creatorul ei. Stai acolo si o privesti, chiar daca nu o vezi, intri si stai in energia pe care o percepi ca si emotie, gand la care opui rezistenta. Privind-o ii acepti prezenta, accepti ca in tine se afla acea frica, acea energie de care ai fugit atata timp…si energia si-a indeplinit sarcina, pe jumatate….daca o si iubesti, ea pleaca! Daca nu stii cum sa o iubesti, deschide-ti chakra inimii in timp ce o accepti si e sufficient, caci prin portalul din inima se transmuta automat…si ea vrea sa scape de tine….mai are si alta treaba.

Toate aceste energii au fost ascunse de catre noi in cotloanele nebanuite ale subconstientului nostru, pentru ca nu am stiut cum sa ne raportam la ele. Ca si cum am crea din lut, o forma de care ne plictisim si o asezam in raft, doar ca aceasta forma cere sa fie hranita tot din energia noastra. Cand “coboara” din raft sa se hraneasca noi ne speriem de ea, pentru ca nu ne place si nu dorim sa o observam si pe langa ea mai cream  alte forme, alti tovarasi de companie…ce sa mai spunem despre momentul in care ne obisnuim atat de mult cu prezenta ei incat NOI nu dorim sa o eliberam…ne atasam de ceea ce cunoastem, “Sunt fricile mele si nu ma pot desparti de ele…pentru ca mi-e frica” , daca apare o frica necunoscuta? Cel putin pe asta o stiam deja, am invatat sa ma protejez. Uite asa ne-am tot protejat incat in orice loc in care privesti, media, FB, google, gasesti numai “remedii pt protectie”….de cine sa te protejezi?…de TINE INSUTI?!

Alege sa te confrunti cu tine si sa vezi ce este de fapt rezistenta care te-a speriat atat de tare….este o energie….ESTE O ILUZIE… creata de tine, care pleaca tot cand TU cel care ai creat-o ii ceri asta, dar nu cu frica, ci cu iubirea celui care a creat-o,  sa-l serveasca, dar acum nu-i mai foloseste.

Asuma-ti raftul si mai sterge si tu praful din cand in cand….pana te obisnuiesti sa o faci in permanenta….si atunci nici o forma nedorita nu va mai sta in raftul tau!

Te iubesc!

Cine este in spatele REZISTENTELOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top