Dragii mei, am primit si integrat o informație care mi-a schimbat complet perspectiva. De fapt o intuiam din cand in când dar acum s-a așezat la nivel de credințe. Simt ca va ajuta sa o impartasesc si cu voi, acum… 
Am realizat ca acesti ghizi ai mei, în încercarea lor de a ma împuternici au jucat multe roluri pentru mine, inclusiv acela de a ma testa prin “a mă speria “. Mi s-a arătat cum în anumite momente, cei care imi băteau în geam, umblau zgomotos prin camera, etc….erau chiar ei si făceau asta ca sa imi testeze nivelul de integrare al fricii. Atunci mi s-a așezat ceva foarte fain. Am presupus că de fapt in jurul meu, în exteriorul meu (pe care îl percepeam înspăimântător cand eram copil)au fost doar ghizii mei, deci doar asistența cu lumină și iubire…..si ă fost ceva extraordinar… Mi-au fost aduse in ” fata ochilor “astfel de scene din trecut si privindu-le din repozitionarea de acum, am putut să curăț acele părti enorme de frică. Mi s-a schimbat si repozitionarea fata de prezent. Am constientizat CLAR, ca de fapt tot ce mai percepeam ca fiind densitate, este de fapt LUMINA DEGHIZATA, care joacă un rol si conectandu-ma la ea am avut cea mai intensă senzație de siguranță de până acum. Uneori imi cream această siguranță artificial, prin ceea ce făceam , cand de fapt exista tot timpul, peste tot. Doar identificarea mea cu existența “balaurilor”, făcea sa ii si atraga în realitatea mea.
Imi amintesc de aspectul meu din viitor care imi spunea ca ei nu stiu ce este frica pentru ca nu sunt învățați despre ea. În societatea din viitor merg doar pe 3 direcții: iubire, lumina si compasiune.
Asta este directia pe care mergem si noi in scoala noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.