fbpx

Asistenta si ghidare…

Simt multa binecuvântare și recunoștință pentru modul în care sunt asistata și ghidata.

Da, ma Simt ca fiind cel mai fin porțelan de care au grijă aspectele mele inalte. Chiar și când mă confrunt cu diverse povesti, îi văd pe fundal cum ma asistă precauți sau îmi spun “mai rezistă puțin ” și apoi, dupa ce imi termin treaba îmi pregătesc ceva care știu ca mă va bucura.

Aceste daruri sunt neprețuite pentru mine, este un fel de rasfat divin. Simt pur și simplu cum mi se îndeplinesc cele mai profunde dorințe, pe care nici eu nu le cunosc inca si exact aceasta surpriza imi atinge corzile sufletului.
Știți este acea atingere pe care încercăm să o găsim în exterior prin omul iubit, prin alți oameni sau fiinte. Acea nevoie de a ți se citi gândurile și a ți se ști dorințele înainte de a le fi rostit chiar, nevoia de a fi cunoscut pana in strafundul fiintei tale. Cautam in afara noastra aceasta implinire cand de fapt toate acestea sunt deja în noi, dragilor, lasati-le doar sa se manifeste, creati-le spațiu de materializare. Lasati-va părțile mai înalte sa va surprinda, sa va răsfețe și sa va onoreze pentru tot ceea ce sunteți!

Mărturisesc ca de când am realizat asistenta acestor parti mai inalte din mine, mi s-au redus așteptările pe care le aveam fata de oameni. Cum ar putea cineva din exteriorul meu sa mă cunoască mai bine ca mine? Pentru ca EU sunt parte de creator și când permit manifestarea acestei părți din mine, îmi simt esenta. Pentru mine ăsta este cel mai frumos și puternic dar. Sa simt iubirea esenței mele și sa o vad materializata prin daruri surprinzatoare!

Ne-am obisnuit sa ne controlam viata pana in cele mai mici detalii. Avem planuri si obiective si este normal sa fie asa, dar nu ne multumim doar sa cerem indeplinirea lor ci ne si implicam in realizarea lor in cele mai mici detalii, identificandu-ne cu ele. Tiparele pe baza carora functionam sunt atat de inradacinate in matricea colectiva la care suntem racordati, incat devine dificil abandonul si de constientizat, dar de aplicat.

De multe ori am auzit in mine mesajul “Lasa-te surprinsa” si atunci am realizat ca bucuria autentica vine doar atunci cand nu te astepti si nu poate fi planificata, poate fi doar traita, asa ca iau o pauza si imi permit sa vad, cu incredere si bucurie, ce surprize imi pregatesc la un nivel mai inalt 🙂

Asistenta si ghidare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top