Am vazut astazi, intr-o consiliere, un aspect foarte interesant de regina, care considera ca totul I se cuvine, ca merita sa I se supuna toti ceilalti si daca intampina rezistenta, dorea sa ii pedepseasca pe neascultatori. Mesajul fiind ca nu avea nevoie de oameni incorecti!


Am intrebat-o ce o face fericita si mi-a spus ca vrea sa-i pedepseasca pe cei cativa insurgenti, printre care se aflau si persoane cunoscute de catre proprietara aspectului in viata asta.
Asa ca i-am oferit ocazia sa-i pedepseasca…a ales sa ii arunce personal, unul cate unul, pe poarta cetatii si cand a terminat cu ultimul…s-a linistit.
Apoi a plecat fericita in portalul pregatit…isi terminase treaba!
Si noi, caci frustrarea fata de oamenii incorecti pe care o simtise initial, cea care venise catre mine, a disparut…nu o mai interesa corectitudinea nimanui…isi invatase lectia!
Sa ascultam vocile din noi care isi arata nemultumirea, caci ele nu doresc decat sa le observam si sa le iubim,noi, creatorii lor. Nefacand asta, reprimandu-le, devin nefericite si agresive si ce credeti ca simtim noi…exact acelasi lucru plus frica pe care o resimtim, neintelegand ce ni se intampla.
Daca suntem putin atenti, ne putem da seama ce se afla in noi…ce energii doresc sa ne atraga atentia.

“Si pana la urma care este ideea? Sa nu facem ce face personajul de mai sus ( adica pedepsiderea insurgentilor ) sau sa facem ? Sau doar sa stam sa ASCULTAM SI SA IUBIM VOCILE DIN NOI CARE ISI ARATA NEMULTUMIREA?” m-a intrebat cineva.

Sa intelegem mai intai ce sunt aceste aspecte(personaje). Au fost create de catre noi, pentru a ne asista, deci ABSOLUT TOATE, au daruri pentru noi, caci altfel nu le-am fi creat. Fugim de ele tocmai pentru ca nu le vedem darurile. De ex. energia de baza a controlului, a fost creata pentru a ne asista sa supravietuim si se elibereaza singur cand te pozitionezi ca si creator al lui. Darul controlului este asumarea rolului de creator. Daca iti observi detasat controlul si nu te identifici cu el, dar il lasi sa se manifeste, el este fericit ca isi face treaba si tu vei simti acelasi lucru. Cand il reprimi, pt ti se tot spune ca nu este frumos sa “numeri sarmalele din oala”, el se frustreaza si tu vei simti asta. In frustrarea lui, atrage si alte energii pe care le hraneste de ceva timp(furie, frica, lipsa de incredere, agresivitate, etc). Controlul vroia doar sa se asigure “ca sarmalele ajung la toti mesenii”. Daca insa, observi dorinta controlului si nu intri in ea, ci doar tii cont de ea, dar esti in iubire, vei observa ca reusesti sa imparti “bucatele” optim la toata lumea. Copiilor le poti servi mai putine sau afli ca sunt si persoane vegetariene smile emoticon. Modul in care reusesti sa permiti energiilor din tine sa se manifeste, dar neidentificandu-te cu ele, se numeste Autenticitate. Pentru a fi autentici este necesar sa ne asumam ceea ce suntem(vocile din noi:)) si sa ne acceptam darurile. Mai intai sa le cunoastem si apoi sa le asumam. “Regina ” noastra, avea daruri pentru creatoarea ei: fermitate, claritate, privire de ansamblu, impetuozitate, etc. pe care ea nu le-a putut accepta decat dupa ce a eliberat-o. In concluzie, ordinea fireasca este: sa ne cunoastem cu adevarat darurile, sa ni le asumam(fara frica de consecinte) si sa le exprimam cu autenticitate(cu iubire asa cum sunt). Cand le exprimi cu iubire dispar “insurgentii”, pentru ca nu ii mai atragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.