Astazi am vazut cum arata controlul din spatele abandonului.
Poate va surprinde asta, dar radacina de baza a controlului se poate ascunde sub foarte multe si diverse forme, astazi am vazut aceasta energie pe un nivel extrem de subtil.
Sub expresia ” ma las in mana ingerilor….ajutoarelor mele” ‘Stiu ca orice s-ar intampla va fi bine…” se afla o parte foarte bine ascunsa de control, dar care are o mare putere. De ce? Pentru ca mascheaza multe frici.

Incercati sa spuneti ” Nu stiu ce se va intampla cu viata mea si ma simt foarte bine asa, sunt total relaxat” … si observati daca simtiti rezistente. Pot fi frici legate de supravietuire, de subzistenta, de pierdere a libertatii… etc.
Banii, relatiile, bolile nu sunt in sine cauze, ele sunt efecte care ne “declanseaza” introspectia… incepem sa cautam raspunsurile in alte parti… sa aflam cauzele din spatele fricilor.
In functie de cat reusim sa “vedem”, atat de profund merge cautarea. Nivelurile sunt multiple si variate… pentru toate gusturile.
Va intreb insa, nu doriti o cale mai rapida, o scurtatura ?
Eu am dorit si mi s-a aratat cine era de fapt vinovatul.
Am vazut clar modul in care manipula, scopul pentru care l-am creat si fricile pe care le-a atras.
Si-a terminat treaba si l-am eliberat.
Asa am putut sa observ si alte energii satelit care stateau pe langa el.
Unele au plecat singure, altele ies, in momentul vorbirii :))
Cand ne simtim bine cu noi, nestiind, nefacand, ci fiind… si persistam in asta,… ce nu mai este la vibratia asta(fricile) ies, iar celelalte energii(bani, relatii, sanatate) vin catre noi, TOCMAI PRIN ACEASTA POZITIONARE de a te SIMTI RELAXAT FARA SA STII si FARA SA FACI CEVA. Asta inseamna sa te abandonezi.
Rezultatele se vad imediat in aceasta realitate, prin simpla schimbare de paradigma.
Sa ne bucuram, zic!

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.