fbpx

Sa ne bucuram AKUM!

Aplicam energia iubirii in tot, concret si firesc.
Am invatat sa vedem dincolo de durere si suferinta, bucuria de a trai!
Vazand cum se asezau parti din noi, prin constientizare, acceptare si eliberare, am realizat cum putem sa ne percepem completi si am inceput sa eliberam rezistentele care ne impiedicau sa ne imputernicim.
Cei care ni s-au alaturat au experimentat si ei acest proces si dupa ce au vazut rezultatele, nu au mai simtit sa plece….si asa s-a creat acest centru.

Suntem 18 suflete aduse împreună de către sinele divin cu un scop….acela de a fi ÎMPREUNĂ!
Suntem exemplul viu al transformarii!
Evoluam rapid, in joaca si iubim asta!
Ne urmam ghidarea, iar mesajul a fost clar : “ Primitii pe toti cei care vin catre voi, din absolut toate domeniile”.
Deci indiferent de locul in care crezi ca te afli in acest process evolutiv, daca iti doresti cu adevarat sa ne cunosti reteta, te asteptam! De crearea ei sunt responsabile fiintele multidimensionale care suntem si pe care ni le asumam. Acest centru este rezultatul, iar noi suntem reprezentantii lui aici.
Ne putem asista unii pe altii, doar daca dorim sa ne cunoastem cu adevarat, caci prin ceilalti ne cunoatem pe noi insine. Spatiul de incredere creat aici, ne permite sa ne lasam calauziti si sa descoperim bucuria de a fi in afara tiparelor. Incep sa cada formele și sa nu te mai vezi atât de diferit de ceilalți. Vezi intregul!
Este important sa va cunoastem pe toti cei care veniti catre noi, de aceea am creat aceasta comunitate activa, in care avem activitati saptamanale, “seri cu sinele” si programe complexe.
Colaboram cu cei care simt sa isi aduca aportul si cream spatiu de manifestare pentru activitati inedite, cu sustinerea intregului grup. Totul se desfasoara intr-o forma noua, fara forma smile emoticon
Am observat deja ca fiind impreuna are loc accelerarea evolutiei noastre, iar distractia creste smile emoticon
Asa ca va asteptam si pe voi sa fiti parte din acest grup care indrazneste sa vada viata dintr-o perspectiva energetica, unde totul se intampla usor si cu bucurie. Aducem aici constient si ne folosim de energii multidimensionale pentru a ne indeplini scopul: SA NE BUCURAM AICI SI AKUM!

Sa ne bucuram AKUM!

2 thoughts on “Sa ne bucuram AKUM!

  1. Bună seara, recent v am descoperit. Sunt Alina din Deva de 6 ani am început calatoria spre inima mea și spre încrederea în Divin, predau Yoga pentru adulți și copii, realizez terapie cu boluri tibetane și Gong Tibetan, și sunt dornica sa colaborez și sa fac parte din aceasta comunitate. O seara divina! Cu drag, Imay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Scroll to top